Suntem  EXCITECH—— Calitatea ne definește

Prezență globală, acoperire locală
Excitech și-a dovedit calitatea prin prezența sa de succes în peste 100 de țări din întreaga lume. Sprijinit de o rețea de vânzări și marketing puternică și plină de resurse, precum și de echipe de asistență tehnică care sunt bine instruite și angajate în a oferi partenerilor noștri cele mai bune servicii posibile, Excitech și-a câștigat o reputație globală ca unul dintre cei mai de încredere și de încredere furnizori de soluții pentru mașini CNC. Excitech oferă asistență din fabrică 24 de ore pe zi cu o echipă de ingineri cu înaltă experiență care deservesc clienții și partenerii din întreaga lume, non-stop.

Un angajament față de excelență
Excitech, o companie profesională de producție de mașini, a fost înființată având în vedere cei mai discriminatori clienți.

Produse și facilități de ultimă generație
Varietatea noastră largă de portofoliu de înaltă calitate disponibilă cu ușurință include Fabrica inteligentă complet automată, soluții de producție de mobilă cu panouri, centre de prelucrare cu 5 axe cu dimensiuni multiple, ferăstrău cu panouri, centre de lucru punct la punct și alte utilaje dedicate prelucrarii lemnului și altor aplicații cheie.Calitatea nu este niciodată externalizată—Întregul proces de producție este controlat meticulos și sistematic pentru a obține precizia și calitatea garantate.

Nevoile voastre, forța noastră motrice!
Ne angajăm să facem afacerea dvs. un succes prin furnizarea de soluții personalizate necesare pentru atingerea obiectivelor dvs. Integrarea perfectă a utilajelor noastre cu software-ul și sistemul de automatizare industrială sporește avantajele competitive ale partenerilor noștri, ajutându-i să obțină:

Produse de înaltă calitate cu o eficiență ridicată a producției
Costuri mai mici, astfel economii măsurabile
Timp de producție scurtat
Capacitate maximizată pentru profituri mai bune
Timpi de ciclu dramatic redusi

Calitate, servicii și centrare pe client în timp ce se creează valoare nesfârșită——Acestea sunt elementele fundamentale ale EXCITECH


Prezență globală, Serviciu post-vânzare fără griji